Ga mee op Missie met Defensie!

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar en durf jij je grenzen te verleggen?

Wil jij jezelf ontwikkelen én de handen uit de mouwen steken voor een ander? Ga dan mee op MDT Missie!

Leer Defensie kennen én ontmoet andere jongeren die zich willen ontwikkelen en inzetten tijdens dit uitdagende traject. In dit gratis programma leer je militaire skills en drills die je later concreet inzet in je eigen omgeving. Op deze site kun je alle informatie vinden, maar ook filmpjes, foto’s en wat anderen hiervan vinden.

MDT Missie, de meest avontuurlijke maatschappelijke diensttijd van Nederland. Je krijgt een nieuwe blik op jezelf en op je omgeving. Tijdens deze missie ga je ervaren dat je een samenleving met elkaar maakt.

Centraal daarbij staan onze drie uitgangspunten:

  • Fysieke en mentale grenzen verleggen
  • Contact en verbinding
  • Maatschappelijke impact en leiderschap

De Missie heeft twee delen: het Impactbivak met Defensie en je Sociale missie. Je gaat merken dat die twee delen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Want om impact te hebben op je omgeving, moet je eerst ontdekken wat je talenten zijn. Op basis van jouw kwaliteiten, interesses en beschikbaarheid ontwerpen we samen een traject om impact te maken op je omgeving.

Dát is veel informatie in een paar zinnen! Lees snel verder, dan wordt het vanzelf duidelijk.

Disclaimer: Deze beelden zijn opgenomen voor de corona periode. Het huidige programma wordt ingevuld conform de geldende corona maatregelen en kan daarmee afwijken van bovenstaande beelden.